Oulunsalon Merenkulkijat
  Etusivu
 

OSMK Katsastusinfo 2018

 

Yleistä katsastuksesta:
Käy katsastusta varten ennakkoon varusteet läpi ja laita ne paikoilleen, jolloin ne muutoinkin tarvittaessa löytyvät. Rekisteritodistus, venetodistus, katsastuspöytäkirja, VHF-lupa ja SRC-kortti esille. Laita vene sellaiseen kuntoon että katsastajalla on pääsy läpivienneille, hätäsulkimille ja moottoritilaan.

Sammutin on oltava viranomaismääräysten mukaisesti vuosittain katsastettu. Veneissä joissa yövytään on palonilmaisin pakollinen katsastusvaruste.

Hätärakettien on oltava hyväkuntoiset ja asianmukaisesti säilytetyt: pystyasennossa kuivassa tilassa alkuperäispakkauksessa. Vuoden 2016 alusta hyväksytään vain valmistajan leiman mukainen kelpoisuusaika.

Katsastuksen painopiste on turvallisuudessa ja veneen omistajan auttamisessa onnistuneeseen veneilykauteen.

Ainoastaan katsastetuilla veneillä on oikeus käyttää seuran perälippua ja näin viestiä muille, että tässä veneessä ovat asiat kunnossa!

Katsastusmaksu on 15.00€. Runkokatsastuksissa 20€. Mikäli runkokatsastus on veneellesi ajankohtainen ota ystävällisesti yhteyttä katsastajiin jo hyvissä ajoin keväällä. Jos katsastus suoritetaan kesäkuun jälkeen korotetaan katsastusmaksu kaksinkertaiseksi
.

Katsastus on talkootoimintaa, katsastusmiehet suosittelevat yhteydenottoa hyvissä ajoin ennen suunnittelemaasi katsastus ajankohtaa.

 

Veneiden katsastukset ennen juhannusta

Pertti Henttu 045 3473 845 pertti.henttu_at_dnainternet.net

Marko Mannermaa 045 6746 540 marko.mannermaa_at_saunalahti.fi

Katsastukset tehdään Varjakan satamassa. Katsastaja ovat paikalla
sovittuna aikana. Muistathan että veneet on katsastettava 15.6. mennessä.

Huomiothan, mikäli veneesi runkokatsastus on suoritettu 2013 on se tänä keväänä uusittava!

Uudet hätäilmoitusvälinevaatimukset

Katsastuskohteet ja varusteet

 

Toiminta
Yhteystiedot
Maksut
Katsastus
Liittymislomake
Säännöt
Kuvagalleria
Linkit