tapahtumatyleinen

Veneiden lasku 25.5.2019

Avovesikausi on jo alkanut ja yhteislaskut lähestyvät la 25.5. klo 8.oo. Vesillelaskupäiviä on nyt vain tämä yksi. Veneiden laskut ja nostot ovat seuran järjestämää talkootyötä ja veneen omistaja vastaa oman veneen mahdollisista vahingoista.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 22.5. tähän seuran tilapäiseen osoitteeseen oulunsalonmerenkulkijat@gmail.com. Ilmoita veneesi nimi, paino ja onko yksipiste vai liinanosto.

Nosturin maksimi painoraja on 8 tonnia vierestänostettavilta veneiltä. Mikäli painoraja ylittyy ja nosturia pitää siirtää, vastaa veneen omistaja lisäkustannuksista. Varaa käteistä noin 70-90 euroa nosturimaksuun. Hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan. Vesillelaskujärjestys on sama kuin aiemmin eli yksipisteveneet ensin ja sitten liinoilla nostettavat.

Laskutilaisuudessa on perinteinen sammuttimien tarkastus alkaen klo 11. Hinta 5 euroa/kpl ja traktorimiehelle varataan myös 5 euroa pukkien ja trailereiden siirtoon. Maksu suoraan traktorimiehelle. Pukit viedään taas Kukkonokalle kesälaitumille. Saataman sääntöjen mukaan veneitä ja pukkeja ei saa säilyttää parkkialueella kesän yli ja tänä vuonna tästä säännöstä tullaan pitämään kiinni. Seuran kioskissa on myytävänä pientä purtavaa kahvia, pullaa, makkaraa ja mehua.

Noin klo 12 on seuran lipun nosto, kun veneet ovat vesillä.