tapahtumatyleinen

Veneiden yhteisnosto 5.10.2019

Veneen nosto

Kesä 2019 lähenee kohti kuivaa kautta ja on aika laittaa kausi veneiden osalta telakalle.

Perinteiset yhteisnostot lauantaina 5.10. Aloitellaan klo 7.30 vastaanottamaan nosturi ja laitetaan kaikki valmiiksi niin, että nostot sujuvat liukkaasti kuin liukuhihnalta. Veneiden nostot ja laskut ovat seuran järjestämää talkootyötä ja veneen omistaja vastaa oman veneen mahdollisista vahingoista.

Perjantai 4.10. illalla klo 18 tulee traktori siirtämään pukkeja ja lauantaiaamuna kärryjä. Kuten ennenkin varaa käteistä 5 € traktorimiehelle siirroista.

Mastot kaadetaan viimeistään perjantaina 4.10. Mikäli tarvitset kaveria niin voit kysellä facebookista milloin on apukäsiä paikalla rannassa.

Ensin nostetaan yhden pisteen tekniikalla varustetut alukset, sitten liinoilla kärryjen päälle ja lopuksi vasemmalta oikealle kentälle jäävät keveimmät kauimmaiseksi ja raskaat nosturin läheisyyteen.

Varaa käteistä taskuun riittävästi sillä nosturin hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan jäseniltä noin 60-70 €/paatti, ei jäsenille korotus 10 €. Maksu otetaan vastaan heti käteisellä kun työt on tehty ja nosturi pakattu. Nosturin kuljettaja antaa tuntilapun minkä mukaan maksu määräytyy.

Varaa myös riittävästi gasteja omalle veneellesi köysien jatkeeksi tai pyydä kaveria satamakentältä. Homma on talkootyötä, johon kaikki saavat osallistua.

Seuran makkara- ja kahvipuffetti palvelee myös ja samalla voi tilailla seuratuotteita mikäli ilmenee tarpeita.

ILMOITTAUDU ENNAKKOON mukaan (veneen nimi + paino) viimeistään 1.10. mennessä: toimisto@oulunsalonmerenkulkijat.fi.

Heti veneiden noston jälkeen lipun lasku noin klo 12. Tervetuloa.